top of page

Ξεκινάμε.....


Μέσα στον καύσωνα του Ιουλίου στην Αθήνα, στην καρδιά της πιο καυτής ευρωπαϊκής πόλης (από άποψη θερμοκρασίας...) το μόνιμο σπίτι του Athens Aikido ετοιμάζεται να στηθεί.


Μετά από έναν γεμάτο χρόνο διαπραγματεύσεων στον ατέλειωτο λαβύρινθο της ελληνικής γραφειοκρατίας, τα συμβόλαια υπογράφηκαν, οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση και την ύδρευση ολοκληρώθηκαν, και τώρα περνάμε στο επόμενο στάδιο.


Χάρη στην εντυπωσιακή σας ανταπόκριση στον έρανό μας, κοντεύουμε τα 18.000 ευρώ, σχεδόν το ένα-τρίτο του συνολικού ποσού που χρειαζόμαστε για να χτίσουμε το νέο μας dojo.

Έχουμε άλλη μία εβδομάδα, εάν σκεφτόσασταν να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα και να πατήσετε το κουμπί "Donate". Οποιοδήποτε ποσό, είτε μικρό είτε μεγάλο, μας βοηθάει να χτίσουμε τους τοίχους, να επισκευάσουμε το μπάνιο, να αγοράσουμε τις βαφές, και να σταματήσουμε το νερό που στάζει. Για να πάρετε μια ιδέα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, το τελευταίο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που είχε εκδοθεί για τον χώρο ήταν το 1986! Έχει περάσει κάποιος καιρός...


Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας ακολουθείτε και συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε! Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες!


22 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Boom!!!

bottom of page