top of page

Boom!!!


Αυτό που άρχισε ως ένα εξαιρετικά δύσκολο κυριακάτικο απόγευμα, όταν ο πολιτικός μηχανικός μας μάς ενημερώσε πως το κόστος κατασκευής τους νέου μας dojo θα ήταν 30.000 ευρώ, τελικά εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι που μας έκανε πιο ταπεινούς, μας ενέπνευσε και μας άλλαξε για πάντα.


Μετά την αρχική πρόκληση να μαζέψουμε τους πόρους για την αγορά του χώρου, δεν απέμενε επαρκές ποσό για τα απαραίτητα κατασκευαστικά κόστη, και για λίγο φάνηκε σαν να είχαμε κάνει απλώς μια βουτιά στο κενό. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Και τότε λάβαμε το μήνυμα από τα αδέρφια μας από το Brooklyn Aikikai ότι έκαναν έναν έρανο για εμάς!


Η αισιοδοξία και η ελπίδα επέστρεψαν, και αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια από την ευρύτερη οικογένεια του Aikido από όλον τον κόσμο, και η ανταπόκριση ηταν εντυπωσιακή! Σε 47 μέρες λάβαμε 90 δωρεές από 10 διαφορετικές χώρες, μαζί με δωρεές από οικογένειες και φίλους δίπλα μας, και, όχι μόνο φτάσαμε τον στόχο των 30.000 ευρώ, αλλά τον ξεπεράσαμε και κατά 2.000 ευρώ!


Απίστευτο!

Η μόνιμη στέγη του Athens Aikido κατασκευάζεται τώρα εξ ολοκλήρου βασισμένη στην γενναιοδωρία και την καλή προθέση της οικογένειας του Aikido. Μέσα από αυτήν την εμπειρία αναδείχθηκε το πραγματικό πνεύμα του Aikido.

Σας ευχαριστούμε όπως πάντα όλους όσους είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι!

46 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ξεκινάμε.....

bottom of page